Hitta En musikterapeut

Vi kan hjälpa till med att knyta kontakt med olika typer av musikterapeuter. Du kan antingen använda dig av kontaktformuläret på vår kontaktsida eller skicka ett vanligt mejl till info@musikterapi.se så försöker vi svara så fort vi kan. Här nedan finns också länkar till verksamma musikterapeuter och deras egna hemsidor. Listan börjar bli lång, så "skrolla" ned hela vägen. 

 

Välkommen att höra av dig till oss på info@musikterapi.se om du är verksam musikterapeut och vill synas här!

 

verksamma musikterapeuter

Maiyanne Nielsen är utbildad musikterapeut RMT-SAM.

Lotti Eklöf är utbildad musikterapeut, fil. mag. vid KMH i Stockholm och har privat mottagning i Norrköping. Lotti har också handledarutbildning samt är leg. psykoterapeut. Har medverkat i boken "Psykoterapi som hjälper", Insidan Förlag 2015 där hon skrivit kapitlet: Hur metoder som musik- och bildterapi kan bidra till att lugna och reglera för att möjliggöra bearbetning."

Marianne Wallin är utbildad musikterapeut RMT/SAM.

Marie Sandelin är utbildad musikterapeut RMT/SAM

Sofia Thoresdotter är Sjöviksutbildad och är även psykodramaledare.

Grainne Lönnqvist är utbildad i FMT; funktionsinriktad musikterapi.  

Ulf Jederlund är musikterapeut, legitimerad psykoterapeut, handledare och lärarutbildare vid Specialpedagogiska Institutionen. Han är författare till boken Musik och språk - Ett vidgat perspektiv på barns språkutveckling och lärande ( Liber, 2011). 

Märith Bergström Isacsson är musikterapeut RTM-SAM samt fil. dr.

Rut Wallius är musikterapeut, fil. mag. och rytmikpedagog; utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Har även handledarutbildning. 

Birgitta Alexandersson är utbildad i FMT; funktionsinriktad musikterapi. 

Musikterapicentrum i Stockholm är en privat mottagning för den som vill arbeta med en kris, en svårighet eller bara vill ta hjälp av musik för sin egen personliga utveckling.