Nationell Konferens 2018

Vår årliga nationella konferens

 Nu är vi klara med att planera 2018 års nationella konferens som kommer att ligga helgen 17-18:e mars på Birkagårdens Folkhögskola, Karlbergsvägen 86 B.

 

Vi vill bjuda in er till en spännande resa som vi hoppas ska locka fram er från era egna vrår och ta plats på vårt gemensamma tåg mot destination Framtiden.  Det kommer att serveras lunch och fika under resan och vissa musikaliska inslag kommer att dyka upp tillsammans med intressanta föredrag om musikterapi sett ur olika perspektiv. Vi har bland andra en norsk resenär Brynjulf Stige som kommer att bjuda oss på erfarenheter från Norges musikterapilandskap. FMS styrelse hoppas och tror att ni ska tycka att det är värt ansträngningen, att ni får något tillbaka av att göra denna resa med oss från Birkagården i Stockholm i mars och vidare in i framtiden!

 

Anmälan till info@musikterapi.se

Pris: 750 kr för FMS medlemmar och 900 kr för icke medlem. Betalas till PG 81 05 20-7 innan 4/3. Obs! Förlängd anmälningstid!

Om du får förhinder: Avbokning innan 4/3 återbetalas halva avgiften. Efter 4/3 ingen återbetalning. 

Resa kommunalt: från T-centralen med tunnelbana till St. Eriksplan sedan gå ca 700 m. Pendeltåg till Karlbergs station sedan gå ca 500 m. Buss 53 och 69 till Norra Stationsgatan. 

 


Nytt reviderat program till Nationella konferensen 2018!

Klicka på knappen nedan och ladda hem. Se innehåll och tider samt en del praktisk information!

Hämta
Program Nationella konferensen 2018
Program nationella konferensen 17 (2)[1]
Adobe Acrobat-dokument 493.8 KB